Sunday, 10 February 2013

Nothin to do .. sho bored :/


hello everybody*korang tengah buat apa? cuti 1week ni tak pergi mana-mana ke. Ohmyy ! aku lepas balik bercuti memang bosann gilaa la bila dahh duduk rumahh.kalau boleh aku nak bercuti sampai LEBAM . HAHA. but,what can do la kann. ayah aku buzy dengan kerja . so , duduk jelaa rumahh . handphone aku punn dah berapa tahun dahh sunyi sepi . takde orang nak text or call aku ni . BUBU? auchh* abaikan jelaa dia tuu okay. fikir enjoy je sudahh.. kalau fikir dia yang takpernah langsung nak fikir pasal akuu lebihh baik tak payahh laa kann :)) nak-nak lagi bila dah habis sekolah ni .. bosan yang amat .... bosann .. bosann.. nak kerja mama aku tak kasi , whatever ! tak kira laa . lepas dapat lesen ni nanti .. aku nak cari kerja , malas aku duduk rumahh. bukan dapat ape punn .. brr ! so , harap korang enjoy semasa cuti 1week ni okayy. enjoy lah dengan orang yang tersayang puas-puas .. have fun ! byee .. assalamualaikum ..

r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK