Sunday, 29 April 2012

Have Fun MY M.S :)




Photography Images

assalamualaikum* bubu .. terima kasih sebab luangkan masa untuk sayang sebelum bubu pergi desaru esok. waaaaa :'( tak tahu kenapa sedih sangat , padehal 1may bubu dah balik sini balik. haishh! nak tahan perasaan sedih tak boleh, selama beberapa minggu aku pendam . akhirnya keluar jugak air mata aku ni , katie (my bestie) yang saksikan kesedihan aku tu. aku sedih , sebab aku fikir tak dapat jumpa kau bubu . aku sedih sebab aku bimbang kau dekat sana nanti , macam2 aku fikir sebab tu aku tiba2 nagis .. aku harap tak jadi apa-apa dekat kau nanti ok. aku harap perjalan kau pergi dan balik selamat tau. aku harap kau tak lupa aku,dan aku nak kau tahu yang aku tak kan lupakan kau nanti. aku harap kau gembira dekat sana nanti tau , aku tanak gaduh dengan kau sepanjang kau dekat sana. one more thing TOLONG JANGAN BUAT HAL . PLEASE , thank you :) r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

Friday, 27 April 2012

Create Our Memory Before SPM :)

hello everybody :) izinkan aku ceritakan memori aku bersama kawan-kawan sebelum mengambil peperiksaan SPM yang bakal kami hadapi .hmmm , kawan-kawan aku mintak maaf kalau selama ni aku banyak buat korang semua sakit hati atau tersinggung dengan setiap perkataan atau perbuatan aku yang kurang menyenangkan. aku harap kita boleh bersama lagi macam dekat bawah ni :


time ni kita ada traning koir kankan.best sangat :)




dengan budak-budak sengal btw iloveyouu :*




kami memang suka bergambar :D




ni lah bestie aku yang sebenarnya




dekat sekolah,maulidul RASUL :))




baju pink yang dekat sebelah kanan aku tu budak junior .
cantik kan anak oyong tu. hikhik,
aku sayang dia sangat-sangat










r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

Saturday, 7 April 2012

macam perghhhhh :'(


Photography Images assalamualaikum* hey guys . nak cerita siket ni. Okeys now aku keliru sangat-sangat tak tahu mana satu yang aku nak percaya . kawan sendiri,pakwe sendiri ataupun betina tu. OMG ! ape seyh korang ni , pliss la jangan buad aku emo :(( kalau rasa nak cakap tu , cakap jelaa . takpayah nak sorok-sorok lagi. SUMPAH benci ! bila dah jadi,baru laa masing2 sebok nak bukak cerita. start dari situ , aku rasa tertekan . sebab semua nak push aku dengan cerita yang aku tak sangka. really hate that ! okeys . JANGAN JADI PEREMPUAN DIPERBODOHKAN DEK JANTAN ! okey . itu adalah satu nasihat , tapi . aku memang tak kan faham and tak kan alert apa yang kau nasihat kan tu . sebab , aku tak tau apa yang pakwe aku buat dekat belakang aku. semua manusia ada kesilapan , dan aku pun memang ada buat kesilapan . now , dengan kau perempuan , aku memang dah tanak percaya kau lagi dah . terang2 benda tu ada dalam sent item kau . kau seboleh-boleh nak menafikan , apa bangang kau ni perempuan . setiap perlakuan and pertuturan kau . kau memang nak sangat aku takde apa-apa lagi dengan pakwe aku kan . Okey fine ! now , aku SINGLE . kau boleh amik jantan tu . kau ajak la dia keluar puas2 okey . kau dah sangap sangat kan , sebab . semua jantan dekat sini kau dah try , kali ni kau nak try pulak pakwe aku tuu kan . pergi laa kau , hidup tu jangan nak mengelibak sangat la sundal itam ! perghhhhh .. yang kau pun sama laa MUHAMMAD SHAHFEZZAM . kau memang buad aku jadi bodoh . tahu ! r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

Monday, 2 April 2012

Orang Tua Sial :/

okey guys* aku nak cerita sikit dekat korang ni . aku dapat tahu ada orang buat cerita yang agak sial sedikit dekat family aku . okey , aku nagku aku ada jumpa bf aku . but , time tu baru pukul 10 . aku jumpa dia dekat tepi rumah aku tuu. okey* nak tahu apa orang tu cakap dekat atok aku ? . dia cakap , aku keluar pukul 1pagi . aku jumpa bf aku dekat semak . semak kepala bapa dia , aku jumpa dekat tepi jalan cakap aku jumpa dekat semak . macam sial orang tua ni , kau tu da laa kene gune2 dengan bini kau . da laa bini dua , duduk satu rumah pulak tu . macam bodoh jee . bukan aku nak cakap orang laa , dah memang kau tu bangang . lagi satu ! aku jumpe pukul 10 tau . aku nampak kau dengan bini kau merayap dekat belakang rumah aku . sebok nak buzybody laa konon nyer . kalau kau nampak aku jumpe jantan pukul 1malam ape kau buad dengan bini kau merayap malam2 . kau baru lepas beromen dengan bini no 2 kau tu ke ape ,  tak dapat dekat rumah . dekat luar pun jadi . nak cakap tu gune otak laa bodo . pukul 10malam tau , bukan 1malam . agak kau memang tak geti tengok jam ke ape . kau takpayah nak sebok sangat pasal aku laa . kau tanak pulak tengok anak kau tu , bawak betina sana sinii . berpelok-pelok . aku tau laa aku dengan bf aku tak baik macam orang lain . tapi , kami tak sebodoh yang kau sangke .LEPAS NI JANGAN HARAP AKU NAK RESPECT KAU .


r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK