Saturday, 3 August 2013

Selamat Hari Raya Kepada Semua :)

hi,assalamualaikum.. hurmm dah lama dah tak update blog kan? maklum lah saya dah sibuk sekarang ni.hehe, Ok .. tak lama lagi dah nak raya dah,baju raya pon dah siap . hurm tinggal nak buat rambut and beli kasut jek . tapi tatau lah mama bagi ke tidak kann . sebab saya cakap haritu nak raya pakai selipar jek.muehehe , tak sedih sikit laa sebab cuti raya pon sampai raya ke-4 jek . sebab uitm tak dapat cuti tambahan pon,tapi tak apa assignment semua dah siap,so kena manfaatkan lahh hari raya tu dengan sebaik-baiknya.raya tahu ni dekat rumah mak,sebab ayah dengan ibu beraya dekat rumah nenek dekat KL.hurmm mesti tak banyak dapat duit raya tahun ni sebab tak beraya sangat rumah saudara-mara . dapat cuti pendek jek kot , pergi mana yang sempat jelaa kann.pape pon sekarang ni aku dah rindu dekat Uitm , dah rindu roomate bagai . ee missyou roomate. tak sabar nak tidur dengan korang balik , hehe . hurm ok laa , rasanya tak ada benda lagi nak type . tu jek laa Ok , anyway selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin :) r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

Monday, 6 May 2013

Event BN for this year . i'll miss it ;)

hi* assalamualaikum .. dah lama gila tak update blogger nie . hope korang sehat je okayy . now aku nak sharing cerita yang paling best untuk awal bulan ni .. aku and kawan-kawan aku join event BN dekat paya jakas and sekolah tamil . mula-mula tak plan pun nak pergi event BN dekat sekolah tamil tu. tapi tengok macam seronok jee . tu yang masuk . join sekali . ahaha , masuk-masuk jee .. dah nampak budak eco-shop .. i mean  budak satu tempat kerja dengan aku laa .. siap boleh ajak duduk sama pulak tuu . dekat tempat kerja bukan main serious lagi .. dekat luar , dah macam tak betul aku tengok ni tuu . pape punn memang best laa . lama jugak dekat tempat tuu kitorang join .




they with mr.khani and sega :)




with persenah :)


masa ni dekat dewan sekolah tamil . meriah sungguh :)


ellavarasan. ni lah budak yang kerja dekat tempat aku tu. dekat tempat kerja muka nak bajet
dekat luarr . mcm ni laa rupanya :p


with mr.khani . dea ni eksekutif dekat tempat kerja aku. dea ni serious bab2 kerja .
bila dekat luar bukan main ramah lagi .


masing-masing excited :)




happy vote to 5may . we LOVE barisan nasional :))

sumpah seronok gila masa ni . rasa macam taknak balik je tahuu . pape punnn aku akan merindui pekerja-pekerja ECO SHOP . 7may , last aku bekerja dekat situ :'( i'll miss you all ..
r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

Sunday, 10 February 2013

Nothin to do .. sho bored :/


hello everybody*korang tengah buat apa? cuti 1week ni tak pergi mana-mana ke. Ohmyy ! aku lepas balik bercuti memang bosann gilaa la bila dahh duduk rumahh.kalau boleh aku nak bercuti sampai LEBAM . HAHA. but,what can do la kann. ayah aku buzy dengan kerja . so , duduk jelaa rumahh . handphone aku punn dah berapa tahun dahh sunyi sepi . takde orang nak text or call aku ni . BUBU? auchh* abaikan jelaa dia tuu okay. fikir enjoy je sudahh.. kalau fikir dia yang takpernah langsung nak fikir pasal akuu lebihh baik tak payahh laa kann :)) nak-nak lagi bila dah habis sekolah ni .. bosan yang amat .... bosann .. bosann.. nak kerja mama aku tak kasi , whatever ! tak kira laa . lepas dapat lesen ni nanti .. aku nak cari kerja , malas aku duduk rumahh. bukan dapat ape punn .. brr ! so , harap korang enjoy semasa cuti 1week ni okayy. enjoy lah dengan orang yang tersayang puas-puas .. have fun ! byee .. assalamualaikum ..

r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

Sunday, 20 January 2013

Ohh . Finally :')

hey2# aku dah cerita ni , okayy haritu bubu tiba-tiba minta putus dengan aku. Agak terkejut sedikit sebab tibe-tiba.Aku tanya kenapa . dia cakap yang kami tak serasi . aku lagi laa terkejut , SUMPAH air mata aku terus mengalir masa tuu . aku tanya kenapa sekarang baru fikir macam tuu . kenapa tak cakap dari dulu. then dia cakap dia sayang aku tapi dia rasa lain macamm . aku cakap , kalau awak dahh ckp mcm tuu.saya nak buat macam mana lagi kan :'( then dia tanya .. awak nak ke saya tinggalkan awak .. aku cakap  aku tanak tapi aku kena terima hakikat yang dia akan tinggalkan aku . dia cakap , dia tinggalkan aku tak lama punn . sekejap jee . nanti dia datang cari aku balik . then aku marah dia , aku tanya . lepas ni bertahun pulak awak nak tinggalkan saya. dulu 5bulan , lepas ni ? then , dia cakap takde punn sampai bertahunn. dia kata dia pergi sekejap sebab nak tenangkan fikirann . aku cakap laa takkan sampai putus bagai ? then , dia cakap takde laa saya gurau jee. Okayy* hati aku rasa lega sedikit sebab dia tak serious nak putus dengan aku. balik dari class kereta . aku try text dia , aku tanya dia *awakk.. kita couple lagi kan?* tapi dia langsung tak balas. serious aku sedih masa tuu. then , semalam . aku try text bubu .. aku cakap dengan dia yang aku tetap tunggu dia , aku cakap dekat dia aku harap dia dapat tunaikan janji dia tuu , aku cakap yang hati aku tak pernah berubahh and last aku suruh dia jaga diri dia baik-baik . Okayy selang beberapa minit tuu . dia balass ,walaupun dia balas hanya dengan isyarat *ciuman* . tapi dah cukup bahagia buat aku . aku cakap dengan dia yang aku tanak jauh lagi dengan diaa then dia balass *tak jauh* . SUMPAH aku happy sedikit , sebab dia fikir aku lagi . bubu .. sayang faham keadaan awak sekarang .. sayang tak awak ada masalah dan sayang cuba memahami awakk .. sayang taknak paksa-paksa dan tambahkan lagi beban dekat awak bubu .. apa yang sayang perlu buat sekarang ni sayang perlu banyak bersabar , cuba fikir yang baik-baik dan tidak buat keputusan yang terburu-buru . sayang tahu bubu masih sayang kan sayang lagi . macam tu jugakk perasaan sayangg . apepunn . sayang sentiasa doakan yang terbaik untuk awakk .. loveyouu* r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK