Friday, 30 December 2011

GoodBye 2011 :)


assalamuaialkum*hello guys.hey.sekejap je dah nak masuk 2012 kan.dan sekejap je aku dah besar :)
aku nak imbas kembali memori suka dan duka aku masa 2011 neh.
banyak yang aku dapat masa 2011. ANTARANYA :
Januari : i think takde ape2 kots.just excited buat homework yang cikgu bagi tu.muahaha *EXCITED
-opss*lupa . Akak atien Jadi akak angkat aku.then,mula kenal dia dengan lebih rapat
Februari :- Start texting dengan shahfezzam(bubu).Jadi scandel dia . Ouchh* elok2 kawan terus jadi scandel.HAHA
March : Still rapat dengan bubu.SUMPAH. dah macam boyfiee aku,tetx memang tak pernah miss walaupunn time tu dah ada boyfiee . muehehehe. 
-pergi hang out dengan kawanII.kebetulan bubu punn ada jugak :D
April : Break dengan BF . $#% JANGAN TANYA KENAPA :/ then conti back ;)
May :Break lagi dengan myBf EVER AND FOREVER okeii.
then,14.05.2011
-aku couple dengan bubu until now :*
-pergi bercuti dengan bubu di*PORT DICKSON. sumpah best :)
June : i think takde pape moment yang menarik.
July : pergi bukit love dengan bubu . before aku aku pergi kem di*melaka
and paling aku tak boleh lupa. bubu wish birthday aku.SUMPAH ! dia lah bf 1st yang wish aku.
August : kenal kan bubu dengan ayah . Okeii jee ayah . but , mama :( . hmm
-pergi perak beraya dirumah saudara rapat aku punya saudara
September : buat birthday bubu.and ni punn birthday planning aku yang 1st untuk boyfiee aku.sebelum neh tak pernah okei .
-celebrate birthday kawan baik aku.SITI KATIJAH dan masa yang sama Kawan aku
SITI ZAFIQAH AMIERA bertunang . tahniah :D
October : bubu belikan choclate and selipar PADINI . untuk aku :)
- lahanat mana yang buat cerita pasal aku tu . grr
-celebrate birthday budak pendek : ZAHIN DANISH IS 1 YEAR :d
November : bubu buat hal . grr*geram aku .
-Final exzam.Markah yang tak dapat aku lupakan
BM aku . dapat A's. First time aku kalah kan kawan2 aku .
then, bubu kasi aku hadiah . HAHA
-buat kenduri . then celebrate birthday atok tersayang :*
-Okei.kau buat hal lagi dengan aku ! neh pun takdapat aku lupakan
tapi takpe . aku maafkan .
1st holiday . keluar dengan kawanII . memang arok time tu .
karaoke sampai 2 jam.
Disember : Pergi kelas make up dengan kawanII rapat
-aku bagi present untuk mama . sebab 4.12 birthday dia /
-tengok wayang dengan zafikah and bubu . memang tak dapat lupakan moment neh.
-pergi kem rakan muda . dapat kawan baru . best seyy .
-paling menakutkan. ada orang fake gambar aku diFB untuk kepentingan diri sendiri


-->okei.neh jee aku rasa moment yang aku ada time 2011 neh.paling banyak dengan bubu and kawanII je laa . lain takde . hope best moment aku . tak kan lupa dari ingatan yang tersayang . and bad moment.
aku akan belajar dari situ . dan mudah-mudahan benda tu tak jadi lagi pada tahun baru .
assalamualikum :)

r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

Tuesday, 27 December 2011

memang betul-betul gila

hey guys* aku nak share cerita dekat korang neh walaupunn benda tu tak nampak menarik bagi korang,but ! siapa yang suda baca tu . thanks laa.hmm . aku nak cakap neh. semalam aku tergerak hati nak buka page aku yang ZATIE QATCHUNE tu. aku tenguk ada orang komen,sorang boboi and sorang gegurl . you all nak tau tak apa yang diaorang cakap ?
seorang perempuan yang nama FB dia MYRA NGEK tuu cakap:awk..add paan haha..dya tergila gilakn awk..sowi..sy yg fake tu .


guys*dia fake aku.dia guna gambar aku.then,couple dengan sorang mamat neh. hmm\

then,mamat neh pulak cakap macam neh :
-->di manakah kau berada??:(
-->sy btoi2 fall in love nan awk..sy ada gmbq awk..sebb sy cple nan fake gmbq awk..hmm..tiap2 mlm sy doakn smoga dpt jmpa awk..

ya allah.hanya tuhan sahaja yang tahu perasaan aku time tu. memang takut and terkejut gila laa .

lelaki tu , kasi numbe handphone dia . dia cakap , dia nak settlekan cerita neh. dia tunggu aku call dia . but , aku tak call . sebab aku dapat rasa yang dia akan ada niat lain selain nak settlekan hal tu. aku just cakap , inbox aku kat fb je . then , bila inbox dia cakap macam neh kat aku :
sy nk gtaw awk..yg sy suka awk..tpi jgn lost contact please..satu ari nnt sy jumpa awk..sy bwk keta lamborgini sy turun keta sy ckp sy sukakn awk..tunggu la..satu msa to..satu ari tu...

guys*you see. kan aku dah cakap , aku taknak bagi numbe aku or call dia . sebab memang dia ada niat lain lepas tu. you all tengok laa apa dia cakap tu. dia cakap , tapi jangan lost contact please. aku terpaksa cakap yang aku neh tunang orang . sebab , aku taknak dia menaruh harapan dekat aku. yang paling aku risau sekarang neh. boboi tu dah ada gambar aku . aku takut dia apa2 kan aku. orang sekarang bukan boleh percaya kan . hmm :(

okeii laa . sampai sini saje . thnks read --



r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

Friday, 23 December 2011

sampai bilakah ?

assalamualaikum*apa yang aku nak tulis nie khas untuk kau sorang jee . hmm . aku tak tahu apa hubungan kau dengan aku sekarang. you know what . aku rasa kosong je hidup aku bila takde kau . Oke . kau pun ada cakap kan yang aku ramai yang teman kan . tapi , semua taksama macam kau . semua teman aku bila aku online je . kawanII aku semua dekat facebook. takde yang dekat handphone . kau suruhh aku pergi dekat budak tu . kau suruh aku bercinta dengan dia . aku takboleh laa . kau ingat aku neh apa ? hm , kalau kau nak kita dah takde apaII kagi . sokey . aku redha jelaa , asalkan kau bahagia dengan keputusan kau tu k . aku tak tahu mana salah aku sampai kau nak buat aku macam ni . hello ! aku pun ada perasan jugak . aku pun nak perhatian dari kau . aku pun nak teman untuk berbual and sharing cerita bila setiap kali aku bernafas. aku nak jugak bergurau dengan orang yang aku sayang .bila kita gaduh . mesti kau cakap kau ada masalah or tak bukan aku tahu . okei now . kau ada otak yang sempurna . kau boleh fikirkan apa kau cakap tu . kau dengar aku nak cakap eh. bila aku tanya apa masalah kau.kau cakap takde apaII . kau taknak aku susah sekali bila kau susah . see !! kau sendiri yang cakap macam tu k . then , still lagi ke kau nak salah kan aku? kau nak cakap yang aku tak care pasal kau.huh'kalau aku tak care . aku tak cakap dekat sedara kau yang aku rindu kau.aku tak cakap dekat kawan aku yang aku sayang kau. kalau kau fikir aku nak curang. HAHA.dari dulu lagi aku nak curang la . and kalau aku nak curang , aku tak tunjuk kan dekat kau yang aku nak curang . ada otak . Fikir baikII . thanks ! r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

Thursday, 1 December 2011

Bored -..-

assalamualaikum* hello guys .. cuti tahun ni memang bosan lah kan .. so , asyik ngadap twitter,blog and fb jelahh..hmm sampai dah bosan ngadap laman ni semua .. nasib baik ada jugak pergi holiday .. tapi , setakat hantar pengantin jelahh .. mana tahu ada jalan2 sekali kan.. if allah wills it :)

kembar aku dah balik,tinggal aku sorang2 kat rumah takde kawan .. hmm ..bila lah nak SPM yee .. hikk..takpe2..next year ngadap lah kau paper zatie..orang cuti kau perah otak kat sekolah..
err' oke now .. tak tahu nak buat apa .. nak tidur tapi dah terlebih tidur lah pulak kan.. so , buat esei jelahh dalam blog ni ..
oke .. aku tak tahu nak cakap apa lagi .. HAHA , takde pengalaman yang mencabar lahh .. so , esei tak sampai 360 patah punn . hee , kbaii - r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK