Saturday, 29 December 2012

budakk manja + gedik = itulah azerul :DD

Hi. Assalamualaikum. Okehh. mari aku kenal kan budak HOTSTUFF ni pada korang.EHEHE. okehh . tahu tak nama dia apa ? mari aku kenal kan dia pada korang. full name dia azerul azmi.panggil dia azerul or jerul jee sudaa. dah lama jugak laa aku kawan dengan dia ni kann.serious dia ni budak manja. merajukk tak tentu pasal.nak jee aku debik kadang-kadang tengok perangai dia tu.tapi takpe laa kann . dia laa kawan aku . even gado cemane sekali punn. memang baik jugak laa dgn dia ni.kann jerul kann3 :)) . dia ni ramai gila peminat. dahh boleh jadi retiss dahh . biase laa . HOTSTUFF kann . katanyaa ! hahaha . pangai burok dia yang aku tak suka . pandang orang macam nak mintak penampar jee . sumpahh bajett kau jerul . ehehe . pape punn gud luck SPM 2013 okayy . sayang kau kawann .


r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

goodbye 2012 :))


assalamualaikum*adohai berhabuk dah blog aku neh sebab dah lame tak menghapdate citer2 dalam blog aku yang tercinta ini.eh2 sekejap jee dah nak habes 2012 ekkk. dan aku punn dah habes sekolah dahh.HAHA.dah besar dah aku neh rupanya.okehh laa nak story2 siket nehh sepanjang hidup aku semasa 2012 ni . alhamdulillah Tuhan maseh panjangkan lagi umur aku. dalam tahun 2012 nehh. banyak jugak laa kenangan pahit dan manis aku.memang sangat perit bila dikenangkan bnde2 yang burok yg penah terjadik pade diri aku.okehh. korangg nak tahu cerita burok or baik ? okehh laa . aku cerita burok dulu okeh. sepanjang 2012 neh. aku rase hidup aku mcm BRR. macam-macam dugaan bila aku couple dgn bubu aku tu . lepas pempuan ni , pempuan ni pulak.haih ! sakit doee hati . lepas tuu begado dgn kwn sendiri . okehh . sgt tidak matang pagai memasing time tuh.da gado baik pulak tu.lepas tu gado teros tak baik2. time sekolah aku selalu jugak la kne rotan dgn cegu sebb takde disiplin lngsong.lalallala~ kesahhh ? okehh . memg aku nakal time sekolah dulu. perkara yang menyedihkann . aku banyak kali dikecewakan oleh org yg aku syg. even , dea buat mcm tu pade aku. tapi , aku tetap sygg dea. aku tahu yg dea sygg aku jugk. cume perangai dea tu jee yg tah pape.disebabkan aku terlampau dengar cakap orang la aku hilang dea dengn sekelip mate.bile aku pk2 balek memg salah aku . sebb slalu pk bukan,slalu tuduh bukn2,slalu memaki dea. sumpahh aku rase nyesal.dea pun dah kcewa dgn aku kott sebb aku mlampau sgt.kalau la aku diberi pluang tok bersame dea balek or dpt bf baru. aku tanak buat hal yg same lg. hmm . walaupunn kami dah berpisah . tapi , kami masehh lagi contact. dann aku juga sekarang dah ada kawan-kawan yang selalu ada dengan aku. MATUN,ELLA,COMEL,MOMO,JIEHA,CUMIE,WAKLEB,NIZAR,AZERUL,KHAI ,KHIR,BEBENG,TUPAI , PIEE dann ramai lagi laa .  korang sumee memang best laa . sayang korang sangat laa wehh :)) okeh2.nak citer kenangan manis aku pulak nehh. alamakk ! macam malas jehh nak cerita.banyak sangat laa wehh yg aku nak cerita sebenarnya.cuma malas nak type jee. ehehhe.
hmm . perlu ke aku cerita ? aku rase tak payahh kot . ape yg aku nak korang tahu sekarang ni aku happy sebab my parents and kawan2 selalu ade dekat belakang aku walaupun selame nehh aku hanye bergantung pade orgg yg aku sygg jee . smpai bilee nk mcm tuh kann . so , aku kene laa kuat kan semangat untuk hadapi cabaran yg akn dtg pde aku nnti. pape punn selamat tahun baru . goodbye 2013 :)) r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK