Wednesday, 28 March 2012

gua dan teman2 yang JAHAD

hello guys . nak cerita satu pengalaman yang memang aku dan kawan-kawan tak boleh nak lupakan laa. semalam kami tution subject science . ok , agak bosan sedikit time tu . tak lama tu , kawan aku HALIMATUN atau dikenali sebagai cik limah keluar kan satu telur rebus yang masa kitorang dapat time maulud sabtu lepas , aku kupas telur tu.then,dah siap kupas aku dan kawan aku pun makan . sekali aku pergi kemam separuh dari telur tu then aku keuar kan balik kasi kawan aku pulak yang makan . HAHA , jahad kan aku ni . dia tanak , dia geli sebab aku buat macam tu.HAHA , tak lama tu . kami pun highlight la telur tu dengan warna pink dan hijau. dah siap highlight kami letak atas meja cikgu . oke , mula-mula cikgu memang tak perasan . kami tergelak terbahak-bahak . then , cik limah ni pergi cocok telur tu guna pen . so , automatik telur tu terbelah dua . cikgu pun perasan la kan . hehe,chill oke cikgu.cikgu suruh buang , aku ambil balek . tetibe idea yang bernas datang . idea aku ialah , masuk kan telur tu dekat dalam bag someone . cik muda meigumia dah siap pack telur tu dalam kertas dah . siap tulis lagi 'NASI LEMAK TELUR' HAHA , aku target aku nak letak dekat dalam bag ketua kelas aku . aku ambik bag dia . dia boleh perasan pulak kan , then aku dengan kawan aku yang sorang ni pura-pura la berlakon cakap nak tengok ada apa dalam bag tukan . tapi , tak berjaya . sebab ketua kami dah terjegat dekat depan . mesti dia dapat tau yang aku nak kena kan dia . so , aku mengalah bagi balik bag tu dekat dia. aku carik orang lain . dan .. aku mendapat mangsa yang agak sesuai . iaitu amirul atau dikenali sebagai burn . HAHA.dia tengah leka berbual , aku suruh si ketot yatie yang amik kan bag dea tu . oke , aku dengan kawan aku yang lagi sorang ni pun tak lengah masukkan telur tu dalam bag amirul . kami tergelak besar masa tu. lepas bebarapa minit , kantoi pulak ! dia pergi bukak bag dia tu , alahai , then , yati pun amik pergi bagi dekat classmate kami . yatie memng kuat dengki jugak . orang tu tengah syok buat latihan . dea g campak telur tu dekat budak tu , mane tak ngamok budak tu.HAHA , and last khaty jugak yang pergi buang telur tu dekat dalam tong sampah . hikhik , tulaa kerja jahat yang aku buat . masa kelas tution science .



tuesday : 27/03/2012 : 2.30pm r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

Friday, 16 March 2012

With Kacang :)





hey guys*Okey nak story2 siket ney.hati yang keras sudah tukar menjadi lembut bila keluar dengan bubu iteww ;)
semalam pergi mandi-mandi dengan bubu and kawan-kawan yang tersayang iaitu khaty dengan buah hatinya dan bulat yang tersayang.
semalam aku dan kawan-kawan kena kan bubu,aku suruh kawan aku menyamar jadi ex bubu.
OHMYGOD. aku rasa bersalah sangat sebab tak jaga perasaan dia time tu.
lepas balik dari mandi-mandi.kawan aku nasihat kan jangan la aku buat dia macam tu lagi.
Ok.kawan aku pun tahu kahsian kan bubu aku tu.hikhik , aku memang JAHAD :))
Then,aku keluar jalan-jalan dengan bubu aku.aku cakap yang aku nak mintak maaf.time tua ku rasa sayang sangat-sangat dekat dia kayy.
kami jalan-jalan . then berehat seketika di atas bangku menghadap apa yang ada di depan mata.HAHA , mean hadap motor 125 bubu jela kan.
okey,aku rasa semalam aku paling happy sebab dapat macam dulu lagi dengan bubu . THANKS :))






Ok.aku rasa happy bila dia ada.dah lama kami tak macam gini tautau.i'll miss our moment.

--thanks read--

r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

Thursday, 15 March 2012

AKU SEORANG YANG PENDENDAM YANG TIDAK BERBALAS DENDAMNYA !




Photography Images




hey guys , aku nak share satu cerita yang agak perghhhhhhh !! kalau korang dekat tempat aku pun korang rasa macam perghhhhh !! baran jee babe. rasa macam nak S I N G L E je !!! nak tahu kenapa aku boleh cakap macam tu . Okey , pakwe aku memang dah start nak jadi PLAYBOY balek . MAYBE :/ . ee , sakit nya hati ini . yang perempuan SANAD tu pulakk . tak habes nak nganjeng aku tak sah la kan . dia tahu aku jeles , dia lagi nak macam perghhhh !! tolong babe , aku dah malas . PATAH SEJUTA aku di buatnya. makin lama makin tak boleh tahan dengan dugaan yang aku dapat semua ni . untung laa kau kan , aku yang tanggung sorang . kau tu tahu nak beban kan lagi je masalah aku. aku rasa aku je yang beriya2 sayang kan relation ni . kau buad sial jee sudah laa kankan . aku harap sangat satu hari nanti kau akan rasa apa yang aku rasa . kbye ! this all for today . r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK