Sunday, 20 May 2012

Happy sunday with mylove and friend :)

hello everybody*happy sunday you all.now,mood aku sudah kembali seperti biasa.alhamdullillah thanks to ALLAH,BUBU AND MY FRIEND sebab dah ceriakan aku. Firstly,aku memang betul-betul takde mood . bubu tak text aku satu hari. grr"mula la aku nak fikir bukan-bukan.hmm,aku cadang-cadang nak pergi tenang kan fikiran.nak keluar dengan kawan aku sebab aku fikir bubu dah lupakan aku.lepas texting and plan dengan kawan-kawan nak pergi mana . ok,motor pulak takde nak keluarkan . lagi la meletop2 mood aku.tak lama tu bubu tetibe text , lepas text-text dan text.aku cakap dekaat bubu yang aku nakpergi mandi-mandi tapi aku tak tahu nak naik apa , then dia cakap dia nak ikot dan dia bawak aku.so,selesai lah masalah kenderaan.ok aku pergi dengan bubu. kawan-kawan aku follow belakang.okeh ,lepas dah sampai . ada bestie bubu iaitu azuan and fendi.dorang pergi sana just nak basuh motor je.haha,kelakar korang ni.ok,lepas dah mandi-mandi lepas kawan-kawan aku dah buat arok dekat dalam air tu. kitorang pun balik laa sebab cuaca tak berapa nak elok.Otw balik tu aku mengadu dekat bubu yang dia sekarang dah lain dengan aku.dia lain sebab dia banyak masalah and dia suruh aku bagi dia masa.Dia harap aku faham situasi dia. Ok,bubu sayang faham.. then , aku cakap yang aku takut sangat-sangat hal lama jadik balik then bubu cakap dia akan cuba tak buat hal yang sama dan dia jamin tak kan terjadi lagi.ok sayang nak tengok.then bubu cakap bubu sayang dekat sayang.haa,terharu sesangat bubu..sayang pun sayang bubu jugak.terima kasih sebab sudi luangkan masa dengan sayang ok.terima kasih buat sayang happy. tak lupa jugak pada kawan-kawan aku iaitu yatie,khaty,diana,azreen,fendi and azuan. loveyou all :*





hihi*ni je yang sempat kami snap.
thanks to SITI KATIJAH sebab snap kan.
r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

Friday, 18 May 2012

kawan-kawan yang dah kasi aku semangat :)

hello everybody*how are you? i'm fine and i'm very happy today.HAHA , okeh stop speaking. nanti takut pembaca setia aku ada yang tak faham aku melewe dalam bahasa inggeris pulak :) hmm,nak sharing satu cerita ni . cerita ni membuatkan aku rasa bersemangat nak buat aku jadi zatie yang terbaru.Jyeahh zatie yang terbaru :D . dengan adanya kawan-kawan bubu iatu fendi (tupai) dan hairul azuan (tebeng) dan jugak penasihat aku iaitu katie. aku sedang berusaha untuk berubah dengan lebih maju lagi. haha , dulu aku ni seorang yang kuat melenting . takboleh terima apa orang tegur , ok. dengan nasihat tupai dan jugak katie aku akan ingat apa yang korang pesan tu . bila dapat tahu apa-apa rileks dulu , jangan cepat sangat nak melenting . cool jee dulu . haha , okey kawan aku cuba . thanks sebab korang tolong perbaiki hubungan aku dengan bubu tu. aku hargai apa yang korang harapkan tu oke. For tebeng . aku pun doakan kau bahagia jugak dengan kak tea tau , same lah katie and tupai . hope korang bahagia dengan pasangan maseng2 :)) . terima kasih sebab banyak tolong aku ok . aku hargai jasa korang tu . r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

Monday, 14 May 2012

anniversary yang paling tak best !

hello guys* 14.5 genap setahun aku berkapel. HAHA , okeh. ulang tahun yang sangat membosankan. macam bodoh je aku rasa . nak tahu kenapa? sebab .. HAHA , aku malas je nak cerita . pape pun memang tak best . aku rasa best lagi single kot. tapi dah lumrah kehidupan , terima jelah yang aku dah ade boyprenn :/ dan terima sahaja lah kau beriya-riya nak celebrate. macam punde*. sumpah memang hilang habis mood aku. mood aku kembali normal bila :

oke time ni lah yang aku rasa aku ada mood . tapi tidak sepenuh nya :/


time ni tengah tenguk gelagat tupai sabit kot.HAHA,
see ! aku senyum kan. sebab orang yang guna mood aku tu ada sebelah aku :/




ceria bila ada penghibur jee. iaitu fendy a.k.a tupai
sebab dia sporting and cool.
yang belakang tu piee.
awek dah balek baru sampai , APTB !




hikhik, ni bahan aku :D
selalu gossip kan dia dengan kawan aku. HAHA
sorry sempot. aku just nak bergurau je :))




weh,kasik balik mood aku boleh tak? kau dah takde mood ke nak amik mood aku ni.
buat hal kau ni* menyampah pulak aku tenguk kau ni.
btw , HAPPY ANIVERSARY LAH SANGAT !



r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

Saturday, 5 May 2012

THANKS FOR YESTERDAY :')

assalamualaikum*hmm hello guys! wacha doink? aku nak cerita about semalam,semalam first time hangout berdua dengan bubu.kihkih,thanks bubu teman sayang pergi shopping tautau :) semalam memang best gila la. celah-celah tu pulak boleh hilang pulak kunci motor kan.maseng-maseng nak mngelabah je.nasib baik fendi ada kunci spair kan. jenuh jugak la tunggu si tupai ni datang antakan kunci spair tu . sampai kami buat perkara seperti dibawah ini :












btw,gamba-gamba yang kami snap ni dekat tempat parking motor yang dekat O.s tu :)
lepas pergi shopping dekat O.s kami pergi nirwana pula karok2. HAHA
paling sedih sekali tenguk Fendi a.k.a Tupai nyanyi . terjerit-jerit macam nak mintak tolong. ape pun tak boleh laa kau pai.ok lepas puas karok then terus balik jementah.
apa-apa pun date kami paling simple. btw,thanks bubu sebab teman kan sayang:))





                                                                                        r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

Friday, 4 May 2012

rindu ayah :'(


assalamualaikum*hey guys nak kenal kan ni lah mydaddy cool# now economy family aku tengah down sekarang ni.biasalah tak semestinya nak duduk diatas sentiasa.sejak-sejak ni aku rasa sedih sangat tenguk ayah aku,sebab tanggungjawab dia berat tapi pape pun ayah aku cool je walaupun tengah susah sekarang.mama and ibu nak tolong ayah bayar bil air and api,ibu terpaksa kerat gelang emas sebab economy melecet sekarang ni :'( .. ayah kita harap tuhan murah kan rezeki keluarga kita. walaupun kitorang nampak ayah macam ok boleh gelak-gelak tapi kita tahu ayah tengah banyak masalah.buat masa sekarang hal-hal family aku tak boleh nak buat gurau dengan orang lain.
now,ayah dekat kL balik rumah nenek , walau susah macam mana pun ayah tetap nak balik tenguk nenek dekat sana. woahhh' leleh habes aku citer pasal ayah aku ni.
rindu dekat ayah,kita harap kedudukan family kita kembali normal.Aminn*

--> thanks read <--
r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK