Tuesday, 16 October 2012

my bestie :)

hi. assalamualaikum*nak sharing cerita nehh. kita ada kawan-kawan yang selalu support life kita.kita sayang sangat dekat dorangg sebab selalu ambil berat tentang kita , selalu dengar luahan hati kita , selalu nasihatkan kita. bila berjauhan dengan dorang , rasa rindu sangat. sampai terbawa ke mimpi kadang-kadang. okayy see ! nampak sangat tak boleh berpisahh :) kawan-kawan kita ada macam-macam perangai. sakit kepala kadang-kadang kalau layan dorang nehh.tapi dorang tetap kawan aku . orang lain takbolehh nak kutuk-kutuk kawan aku ! okayy !!





olalala ~ mari sini kita intro bestie kita satu per satu . ehehe . okayy,ini budak yang becok.sama laa macam aku.tak ada dia,sangat sunyi hidup aku.loya buruk dia amat menjengkelkan.ehehe.sayang kau sesangat yatie.harap persahabatan kita neh kekal okayy :)



olalala~ ini bestie kita yang ke-2 . ehehhe. comel kann ? tahu dahh :) dia baru jee jadi besti kita. since dia couple dengan abang kita.tapi jodoh dorang tak panjang pulakk . sokey :) yang penting hubungan kita tak terputus okay. sayang kau :*







olalala~ ini bestie kita yang ke-3. yang baju merah itu dia.hmm,dia neh seorang yang agak blur jugak laa. selalu kene nganjeng jee. ehehhe , sorry geng ;) tapi dia nie , selalu dengar cerita-cerita aku dan bagi pendapat.tak rugi kawan dengan dia nehh. so , korang ! kalau ada kawan macam ni.janganlah korang tak hargai. pape punn,terima kasih sebab sudi mendengar luahan hati ku . huhu



olala~ ini bestie kita yang ke-4.ehehehe ,dia neh arok orang nyerr.suka buat benda bukan-bukan.sakit perot layan karenah dia nehh.dia nie pun sorang yang memahami jugak . tapi tulaa , CEREWET ! nyampah tol :p . ape-ape punn dia laa bestie selamanya :)



 olalala~ ini bestie kita yang ke-5.ehehe,chubby kann ? Jyeahh.dia memang chubby.selalu manja-manja dengan dia nehh.dia neh memang selalu dengki orang.kalau nak cakap something tu selalu main hembus jee.entahh pape yang dia cakap punn kitorang taktahu laa. pape punn sayang bulat sangat-sangat :)



olala~my bestie also.. he looks handsome rite? ehehe. okayy.kita malas nak speaking.HAHA.neh laa satu-satu bestie lelaki kita yang kita ada. dia sangat ambil berat tentang kita,ajar kita speaking BI and nasihatkan kita selalu. okayy. kita rasa terharu. walupun dia beragama hindu. tapi kita senang kawan dengan dia. kesah apa orang nak cakap kan. orang selalu kutuk kita kawan dengan dia.tapi ! hakikatnya,sangat best kawan dengan dia.kawan-kawan aku pun senang dengan dia.pape punn , dia tetap kawan kita :))












r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

Thursday, 11 October 2012

Bubu :"(


assalamualaikum* ZQ here ;) ahahahha. dah lama tak update citer dekat sini.mesti korang tertunggu-tunggukan :)) tahu dah ! hmm.okayy aku nak cakap yang aku rindu bubu sangat-sangat. sumpah wehh aku rindu sangat dekat dia. aku harap sangat dapat dia semula dan aku berharap sangat yang aku dapat jumpa dia . bu ! kau cemane sekarang ? ade okayy tak ? hmm. kita dah terpisah jauh dahh nehh. walaupun kita dah berpisah tapi hati aku pada kau takpernah dan tak semuadah tu nak berpisah. aku sayang kau sangat bu. aku mintak maaf sebab aku selalu pk bukan-bukan pasal kau. aku tahu aku memang terukk kann . sejak kita dah takde apa2 lagi . takde sorangg punn yang bolehh gantikan tempat kau dalam hati aku nehh . takde sape lagi yg boleh buat aku lupakan kauu. takde sape lagi yang boleh buat aku tak sayang dekat kau lg . takde sape bu ! ni laa perasaan yang aku pendam selame nehh . lantakk orang laa nak cakap apee . tpi yg pasti nehh laa yang aku rase sekarangg nehh bu . aku berharap sangat dapat jumpe kau kalau sempat nanti. aku rindu dekat kau bu. rindu nk dengar suare kau . rindu nak gurau-gurau dengan kau macam dulu. aku rndu semua tuu . tapi aku taktahu laa perasaan kau samee dengan aku ataupun tidakk sekarang nehh. kalau bolehh sampai mati aku nak dengan kau. kalau bolehh sampai aku mati kita bersama. aku taknak kalau aku dah takde hubungan kita still macam nehh lg . aku tanak tuu . tiap-tiap hari aku berdoa supaya TUHAN lindungi kauu . tiap-tiap hari aku berdoa kita dapat macam dulu . tapi semuanya TUHAN yang aturkan . Aku redhaaa .. kalau dahh joodh tak kemana kann bubu .. Okayy tu jee yang aku nak cakap .. aku rindu dan sayang kau selalu :* r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK