Monday, 6 May 2013

Event BN for this year . i'll miss it ;)

hi* assalamualaikum .. dah lama gila tak update blogger nie . hope korang sehat je okayy . now aku nak sharing cerita yang paling best untuk awal bulan ni .. aku and kawan-kawan aku join event BN dekat paya jakas and sekolah tamil . mula-mula tak plan pun nak pergi event BN dekat sekolah tamil tu. tapi tengok macam seronok jee . tu yang masuk . join sekali . ahaha , masuk-masuk jee .. dah nampak budak eco-shop .. i mean  budak satu tempat kerja dengan aku laa .. siap boleh ajak duduk sama pulak tuu . dekat tempat kerja bukan main serious lagi .. dekat luar , dah macam tak betul aku tengok ni tuu . pape punn memang best laa . lama jugak dekat tempat tuu kitorang join .




they with mr.khani and sega :)




with persenah :)


masa ni dekat dewan sekolah tamil . meriah sungguh :)


ellavarasan. ni lah budak yang kerja dekat tempat aku tu. dekat tempat kerja muka nak bajet
dekat luarr . mcm ni laa rupanya :p


with mr.khani . dea ni eksekutif dekat tempat kerja aku. dea ni serious bab2 kerja .
bila dekat luar bukan main ramah lagi .


masing-masing excited :)




happy vote to 5may . we LOVE barisan nasional :))

sumpah seronok gila masa ni . rasa macam taknak balik je tahuu . pape punnn aku akan merindui pekerja-pekerja ECO SHOP . 7may , last aku bekerja dekat situ :'( i'll miss you all ..
r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK