Sunday, 20 January 2013

Ohh . Finally :')

hey2# aku dah cerita ni , okayy haritu bubu tiba-tiba minta putus dengan aku. Agak terkejut sedikit sebab tibe-tiba.Aku tanya kenapa . dia cakap yang kami tak serasi . aku lagi laa terkejut , SUMPAH air mata aku terus mengalir masa tuu . aku tanya kenapa sekarang baru fikir macam tuu . kenapa tak cakap dari dulu. then dia cakap dia sayang aku tapi dia rasa lain macamm . aku cakap , kalau awak dahh ckp mcm tuu.saya nak buat macam mana lagi kan :'( then dia tanya .. awak nak ke saya tinggalkan awak .. aku cakap  aku tanak tapi aku kena terima hakikat yang dia akan tinggalkan aku . dia cakap , dia tinggalkan aku tak lama punn . sekejap jee . nanti dia datang cari aku balik . then aku marah dia , aku tanya . lepas ni bertahun pulak awak nak tinggalkan saya. dulu 5bulan , lepas ni ? then , dia cakap takde punn sampai bertahunn. dia kata dia pergi sekejap sebab nak tenangkan fikirann . aku cakap laa takkan sampai putus bagai ? then , dia cakap takde laa saya gurau jee. Okayy* hati aku rasa lega sedikit sebab dia tak serious nak putus dengan aku. balik dari class kereta . aku try text dia , aku tanya dia *awakk.. kita couple lagi kan?* tapi dia langsung tak balas. serious aku sedih masa tuu. then , semalam . aku try text bubu .. aku cakap dengan dia yang aku tetap tunggu dia , aku cakap dekat dia aku harap dia dapat tunaikan janji dia tuu , aku cakap yang hati aku tak pernah berubahh and last aku suruh dia jaga diri dia baik-baik . Okayy selang beberapa minit tuu . dia balass ,walaupun dia balas hanya dengan isyarat *ciuman* . tapi dah cukup bahagia buat aku . aku cakap dengan dia yang aku tanak jauh lagi dengan diaa then dia balass *tak jauh* . SUMPAH aku happy sedikit , sebab dia fikir aku lagi . bubu .. sayang faham keadaan awak sekarang .. sayang tak awak ada masalah dan sayang cuba memahami awakk .. sayang taknak paksa-paksa dan tambahkan lagi beban dekat awak bubu .. apa yang sayang perlu buat sekarang ni sayang perlu banyak bersabar , cuba fikir yang baik-baik dan tidak buat keputusan yang terburu-buru . sayang tahu bubu masih sayang kan sayang lagi . macam tu jugakk perasaan sayangg . apepunn . sayang sentiasa doakan yang terbaik untuk awakk .. loveyouu* r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

Monday, 14 January 2013

Dear mybububoo ..



assalamualaikum*hai-hai . have a nice day you alls. aku nak cerita pasal bububoo aku yang manja ni. HAHA. dia ni sekarang dah kuat cemburu dah.dia ni kalau aku lambat reply text ke kalau dia call aku . tapi line aku 'CALL WAITING'. dia dah start pk bebukan dahh.bila aku cakap kawan aku yang call mesti dia cakap 'YELAH TU'. then,kalau aku kate aku keluar. tempat yang paling dia risau mesti kawasan SEGAMAT.sebab ? HAHA , ada lahh . kalau aku kate aku dekat segamat. macam-macam soalan dia tanya dekat aku.pergi dengan siapalah . naik apalah. bila aku cakap aku keluar dengan kawan-kawan aku. mesti dia cakap siapa kawan awak tu ? #muehehehe. yang aku takboleh bla tu . dia dah pandai dah pk yang aku ni curang dekat dia. ehh bubu ! tolong k tolong . saya ada awak sorang je okayy . hati saya tak pernah berubah untuk awak taw. saya tahu salah saya tempoh hari.tapi tu tak bermakna saya curang dengan awak taw. saya sayang awak kott. macam mana perasaan awak pada saya , macam tu lah perasaan saya pada awak . takpernah berubah la bubu . saya ada awak saje. lelaki-lelaki lain tu cuma saya anggap sebagai 'KAWAN'. awak jangan la risau okay.kalau dah jodoh tak kemana kan. pintu hati saya tak terbuka lagi untuk mana-mana lelaki.hati saya untuk awak saje. selain mama & ayah . awak juga lah yang berada ditempat yang istimewa dalam hati saya . saya janji yang saya akan jaga diri saya baik-baik okay. saya sayang dan cinta awak selalu . muahhhhh :* r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK