Sunday, 30 October 2011

Ucapan 'TERIMA KASIH' hanya untuk awak

terima kasih awak*
kita sayang awak sangat lah 
terima kasih sebab
buat segala-galanya
untuk kita ok .
kita akan hargai semua tuu 







kita terharu awak
sebab awak cium dahi kita
kita sayang awak sangat
rasa macam taknak
kasi awak balik je time tu
tapi , awak dah cium dahi kita
kita terpaksa lepas kan awak pergi
terima kasih awak :*






awak kita rindu awak sangat tau
masa kita jumpa awak tuu
kita peluk awak 
masa awak dah nak balik punn
kita peluk awak jugak
kita cakap kita sayang awak
kita cakap awak jangan tinggalkan kita
awak cakap awak janji tak tinggalkan kita
tapi,awak takut kita yang tinggalkan
awak satu hari nanti .
kita pun janji tak tinggalkan awak
terima kasih awak 
sebab kasi kita peluk awak






sekali lagi kita nak cakap
terima kasih sangat awak ..
selipar ni lah yang kita nak dari dulu
akhirnya,tercapai juga
terima kasih..






CAPITAL P :
-> Peramah
-> Penyayang
-> Pelawak
semua tuu* apa yang kita nampak
dalam diri awak
kita suka sangat sikap awak
yang 3 tuu :)
kita harap takkan berubah Ok
awak kasi kita rantai tuu
awak suruh jaga rantai tu
baik2 macam mana kita jaga awak
ye awak ..kita janji
terima kasih banyak ..





kita nak awak tahu
yang kita sayang awak
sangat-sangat
kita harap awak
pun ada perasaan
yang sama 
iloveyoumorethanmyself
-THANK-







r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

Sunday, 23 October 2011

Sunday, 16 October 2011

i'll miss you everyday :'(

16 Okt 2011 - i think* tulahh last kite jumpe since ade budak buat fitnah dekat kite kan bubu :'(
mama lebih percaya cakap orang dari anak sendiri . FINE ! 


dia takde bukti nak cakap kite buat bukan-bukan . sedangkan dia hanye tengok dari jauh jee . lepas tuu tibe2 cakap dengan pakcik aku , aku buat bende tak senonoh . MANE OTAK KAU NI !!
aku jumpe boyfiee aku dekat tempat umum oke , kawan-kawan aku punn ade sekali . 
tak kan aku nak buat sumbang marham dekat depan dorangg , aku ade otak lagi tau .
tak macam korang , otak letak dekat bontot . ape rase kau bile orang fitnah kau macam aku kene . sakit hati+sedih lah kan . Oke , takpee . aku terime semua nii . 


lepas nii aku takkan dapat keluar rumah lagi , sebab . mulut kau yang macam pukimak mak kau tuu*
then , takde sape nak percaye aku lagi . aku tau aku jahat , tapi . sekurang-kurang nyer bagi peluang untuk aku jujur . bile aku dah jujur , mama cakap aku penipu ! yelahhh --' dia lebih percayakan orang luarkan .
lepas ni , dia nak cakap ape punn cakap lahh . sebab , dia lebih percaya kan orang lain dari aku .
so. malas nak bukak mulut and malas nak jujur !





bila lagi aku dapat jumpe dia ?
bila lagi dapat tengok dia ketawa ?
bila lagi dapat tengok dia marah aku ?
bila lagi dapat tengok dia nasihatkan aku ?
bila lagi nak dengar dia cakap "hati-hati bawak motor tuu"
bila lagi aku dapat semua tuu ???

















r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

Thursday, 13 October 2011

Final Oke :')

oke* now aku dah final exzam. tak lama lagi aku nak SPM pulakk. hmm , kejapp jee dah nak habes sekolahh.
aku start exzam semalam. semalalam paper BM, alhamdulillah boleh punn aku jawabb. hari nii pulak exzam BI. dapat jugak aku buat esei panjang2 lebar tuu :D takpena buat panjang cenggitu -.-
hari isnin pulakk, exzam mathematics and sivic . mathematics ? oww emm jayy' boleh kee aku jawab semua soalan tuu naanti ? bolehh kee aku pass paper tuu nanti ? hmm . takut lhaa , hope soklan tuu tak susahh :(


economi asas lagi lhaa. tak tahu bole jawabb kee takk .. err' takut sangat .. kalau aku tak boleh jawab sekarang . cemane nak jawab mase SPM nanti . hope aku dapat jawabb dengan tenang :')


                                                                                                  
                                                                                                    




stress bila asyik baca buku jee.nak2 lagi bila kena baca subject yang aku tak suka :/ tapi nak buat cemane lah kan .
seubject tuu jugak yang boleh menjamin mase depan hirup seseorangg . kalau tak belajar betul2 tak dapat ape kat dunia yang indah niee nanti kan kan ? :') 




--oke lah taktau nak cakap apee lagi-- byeebyee :'D

r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

Monday, 10 October 2011

your a bitch, fuck off thanks..

budak muke macam haremm* FACEBOOK : Bebyy Chocochoki . bebyy lha sangat , perangai macam PIG*



hey guys* tadi aku bukak FB aku yang number 2 tuu . ade sorangg budak yang perfect beautiful lha sangat kan, hantar something kat inbox aku . budak tuu cakap macam nii :
--> haii pempuan ,, kaw nie bajet cantik jew.. muke dah cam haram.. bjet cantik pulak....kalau cantik tu takpelah jugak...ie muke macam minah sapu sampah jew..dalahgedik macam haram...... muke DP kaww tuhh pon macam mintak penampar.. morons !! damnn .... muke taik,, elak kene sepak jew... da lah tx malu..terhegeh-hegeh kat jantan.....

-->kaw ingat comel sanagt lah dp kaw tuhh? macam babi jew aqu tengok muke kaw ..... eiyekss!! damn ..... patot lahh aku dengar ceritew yanx ramai owg tak sukew kaw .... gedik nak mampus rupewnyew .... bagos lahhh orangg pinggirkan kaw ..... sebab budakbudaks Shah alam cakap mukew kaw pon tak cantik.... mmg betul!! hahahaha !!!!!si hodoh ....

kahsian budak tuu kankan ? HAHA . dah banyak amal agaknyerr : > cakap orang tak cantikk bagai ,
macam kau tuu cantikk sangat pulak ? macam kau tak gedik pulak kan ? muke setakat edit2 nak buat ape?
hey*kahsian aku tengok lhaa . dea cakap budak2 pinggirkan aku ? haha . macam dea kenal pulakk sape aku kan , tetibe nak sent kat inbox aku bagai . budak-budak SHAH ALAM ? hikk ! setahu aku , aku takde mbe dgn budak SHAH ALAM . aku rasee budakk tuu nak pecah mulut dea kots , sebab tuu dea nak cari pasal dengan aku . HAHA . maaf*  makbapak aku tak ajar aku bergaduh dengan pempuan murah macam kau tuu tau . ops* huhu , makbapak aku ajar aku buat baik jee dengan orang . biar muka tak cantik . tapi hati baik .
jangan muka cantik2 tapi , hati busuk ! macam kau lha tuu kankan . HAHA ,





        



r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

Friday, 7 October 2011

nak mengadu :'(

hello guys * kau nak mengadu niee 
aku terpakse la buat blog baru , sebab blog yang lain tuu mcm cibett rasenyerr :'(

hope korang tak marah and sudi follow blog aku yang niee oke .
lagipunn , aku nak renew balik blog aku .
blog yang lame tuu mcm bersepah jee .

Oke lhaa , tak tau nak cakpa ape dha niee . byeebyee
r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK