Thursday, 28 June 2012

Bersama Kembali :D

assalamualaikum*hmm hello guys aku ada berita yang gembira nak share dekat blog ni . thnzz kalau sudi baca taw. ekceli event ni 3 hari lepas punya. tapi baru nak update hari ni.HAHAHA. hmm nak cakap yang aku dah baik balik dengan bubu. last week kan clash dengan dia sekejapp sebab apa aku pun taktahu la.hikhik . i think benda kecil je laa . tapi takpe yang penting aku dah dapat bubu aku balik taw sebab aku sayang dia sangat-sangat.


time ni bubu nak teman aku balik rumahh.hikhik bubu kita kacak taw :)
sayang bubu sangat-sangat .
r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

Saturday, 23 June 2012

aku memang teruk :'(

assalamualaikum* hello . kita nak jujur sesuatu yang patut kita jujur . tak boleh nak tipu diri sendiri lagi dah. Okayy ni memang luahan perasaan yang 'MAUT' kita kena tanggung risiko kalau kita syok sendiri je. hmm . kita taktahu apa status kita sekarang.kita memang dah takde pape lagi dah ke ? hmm maaf pasal komen-komen and status-status kita dia FB tu. ekceli,tu bukan yang kita nak . kita tanak jadi 'PLAYGIRL' . kita tanak jadi 'SINGLE FOREVER'. kita tanak ada 'SCANDEL' . yang kita nak cuma awak je :'( kita mintak maaf kalau kita dah buat awak kecik hati . kita tahu kita dah melampau. tapi ****** tu just masa lalu je . tolong lah faham okayy . kitaa mintak maaf sebab kita dah hilang kan kesetiaan kita ni. tapi kita tak buat lagi dah . hmm .. kita nak awak . kita nak cakap yang kita nak awak . tapi kita malu .. kita takut awak tak terima kita balik . so , dekat sini jelaa yang kita boleh luahkan apa yang kita nak cakap dekat awak ni . harap awak baca okayy . kita ingat lagi janji-janji kita . "bubu untuk sayang , sayang untuk bubu" . kita ingat sangat-sangat . kita mintak maaf kalau selama ni kita tak buat awak bahagia . kita mintak maaf sebab buruk kan awak dalam FB . tapi kita nak awak tahu yang kita cuma ada awak jee . hmm . kita harap sangat-sangat yang kita dapat macam dulu balik . sebab awak tak macam orang lain . i hope so it :'(





mase ni nak pergi bukit love dengan bubu.







tipu laa kalau kita cakap kita tak sayang awak kan :(





picture tahun lepas.muehehhe.miss you badly .

-iloveyou-


r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

Friday, 22 June 2012

hang out dengan abang tersayang :)






assalamualaikum*hello guys.how are you ? Okayy aku nak cerita siket pasal abang kesayangan aku ni.HAHA . dah janji dengan dia dah nak update blog pasal dia kalau kitorang lepak sama. Ok now aku cerita la okayy. hmm* nak citer ape ek . alahai no idea la.hahahaha.wait k wait .
hmmm..... ha ! aku intro dulu laa pasal dia ni okayy . nama dia Muhammad Shaffie Aziz. sekarang umur dia dah 19 dah. ahahaha , dah nak tua dah . tapi muka macam budak2 jee.brr . hikhik. dia ni sepupu kepada Bubu aku (Muhammad Shahfezzam) . bubu lah sangat ! tadi pergi naik bukit saujana dengan dia. ahahhaha . hari ni dia dah janji dengan EX dia pakai baju sama okayy.wuu'masing2 dah bengang jee kankan . hmm,dia ni SINGLE lagi . HAHA . yeletew single . muehehhee . pape pun dia seorang abang yang best.selalu dengar cerita aku yang entah apa-apa entah. HAHA . dia jugak selalu nasihat kan aku . tapi aku rasa aku takpernah nak dengar kot.hikhik . sorry#
pape pun .. dia lah satu2 abang yang aku ada walaupun dia cuma abang angkat aku .
ILOVEYOU abang :)

NI PICTURE-PICTURE YANG SEMPAT AKU SNAP TADI . totally banyak aku ambil senyap-senyap. ahahaha :D



time ni tengah mendaki bukit-bukau.ahahhaha



\
terserlah kepenatan . hikhik . penat kan3 :)





muehehhee . with abang aku lahh :D







Piee and khaty





Jyeahh . aku dah nak sama tinggi dengan abang laa :)


okayy.thanks read :)




r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

Wednesday, 20 June 2012

We Are Young :)

assalamualaikum*hey guys . how are u ? im fine today. BRR . aku nak story2 siket ni. Okayy aku rasa aku dah mula sayang kawan-kawan aku. sebab dorang selalu ada disisi aku even aku susah atau senang sekali pun . aku harap friendship kita kekal sampai mati taw3. kawan-kawan aku semua nya masuk air. memang gila-gila lah semua nya. ahahahha . Jyeahhh . aku tahu semua orang tak suka dengan peragai kami ni walaupun dah nak habis sekolah . tapi sekurang-kurang nya dorang boleh ceriakan hidup aku okayy . korang semua takpayah nak berlagak matured sangat la taw3 . sebab orang yang happy kan kau tu pun sama sahaja kepala gila-gila . by the way aku memang tak suka orang matured2 . remember. maaf okayy kalau ada sesiapa yang terasa . aku buat semua ni tak mintak korang terasa pun. aku just ingat kan sahaja . nak matured boleh . tapi berdasarkan diri sendiri la taw3 . jangan ikut orang . ehhh* hasal laa aku nak berceramah pulak ni . brr !
okayy . now aku nak tunjuk kan saat-saat kami gembira . tenguk bawah ni :



























































ahahahhaa . see ! kami memang gila-gila kan3.tapi belum tenguk yang lagi teruk.btw aku tak suka orang tenguk aku dari luaran sahaja. sebab lama-lama aku akan tunjuk kan perangai aku yang sebenar.BRR . serious taw3 :) . pape pun kita kena menilai seseorang tu baru kita tahu dia baik ataupun tidak . jangan melihat dari luarannya sahaja. okayy thnzz ;)





r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

Tuesday, 12 June 2012

azerulSTYLE :))

assalamualaikum*hello how are you ? HAHA . lame tak update blog neh. ok whatver# . ada sesiapa tak kenal hot stuff diatas ni? HAHA . okayy aku nak bercerita tentang dia walaupun baru sahaja kenal dia di *fuckerbook. first2 memang tak kenal lah dia ni siapa kan . ada sorang kawan dia yang same hot stuff jugak suka tag2 gambar dia . then coment n like laa kan . aku komen dengan ayat 'BRR' . haha , komen2 and komen yang si azerul ni pulak tiru sekali ayat aku tu.then aku add dia . lepas dah add tu ,  mula-mula buat macam tak kenal jelaa. then selang bape hari tu. dia chat ' :D ' . ahahaha . then melalut samapi entah kemana lah pulak kan. btw dia ni baik,sporting tapi senang sangat merajuk.wuahahaha.best gila kawan dengan dia nie tau.biase hot stuff sombong kan. tapi dia tidak . bagi aku laa , tak tahu bagi korang.hmm . btw aku suka dimple dia tu. aww'sebab teringat dekat ayah aku . ahahha . pape pun kau yang terbaek MOHD AZERUL :))

-THANKS READ-
r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

Sunday, 3 June 2012

tak tahu nak post apa. TAPI NAK POST JUGAK :))

assalamualaikum*hello guys.korang sehat tak? totally mesti tak kan , sebab majoriti semua orang tengah demam sekarang neh.but i'm in the pink :) okeyy2 apa yang aku nak sharing dekat korang ialah 'AKU TAKTAHU NAK POST APA'.ahahhaa , lawak k lawak :D , mesti yang tengah baca blog aku ni muka dia tak cantik kan , betul tak muka kau tak cantik ? hahaha , gurau k gurau . semua orang cantik okeyy takde yang tak cantik sebab TUHAN tu mahal adil tau. yang tengah bace blog aku neh mesti kau duduk terperap je dalam bilik kan , mesti kau curik line rumah orang kan.HAHA,tak baik seh' baik kau pakai je berokband kau tu.joke# . lagi satu yang tengah baca blog aku neh mesti ada kene mengena dengan aku kan , maksud aku kawan aku ke , pakwe aku punye adek ke . ahaha , pada pakwe aku punye ade tu sekarang dia nak jadi setia dekat nafisa tu. huhu , bagus2 . For pipah : kaka bagi tahu along yang pipah dah clash dengan tut tu kan , nak tahu along cakap apa ? along cakap 'BAGUS LAH'hikhik , jangan ambil hati ok . pada kawan-kawan aku , aku rendu sesangat dekat korang k rendu tau rendu . ahahha , ok tak tahu nak cakap aps lagi , sampai sini jelaa . chaw !  r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK