Saturday, 3 August 2013

Selamat Hari Raya Kepada Semua :)

hi,assalamualaikum.. hurmm dah lama dah tak update blog kan? maklum lah saya dah sibuk sekarang ni.hehe, Ok .. tak lama lagi dah nak raya dah,baju raya pon dah siap . hurm tinggal nak buat rambut and beli kasut jek . tapi tatau lah mama bagi ke tidak kann . sebab saya cakap haritu nak raya pakai selipar jek.muehehe , tak sedih sikit laa sebab cuti raya pon sampai raya ke-4 jek . sebab uitm tak dapat cuti tambahan pon,tapi tak apa assignment semua dah siap,so kena manfaatkan lahh hari raya tu dengan sebaik-baiknya.raya tahu ni dekat rumah mak,sebab ayah dengan ibu beraya dekat rumah nenek dekat KL.hurmm mesti tak banyak dapat duit raya tahun ni sebab tak beraya sangat rumah saudara-mara . dapat cuti pendek jek kot , pergi mana yang sempat jelaa kann.pape pon sekarang ni aku dah rindu dekat Uitm , dah rindu roomate bagai . ee missyou roomate. tak sabar nak tidur dengan korang balik , hehe . hurm ok laa , rasanya tak ada benda lagi nak type . tu jek laa Ok , anyway selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin :) r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

No comments:

Post a Comment