Thursday, 16 February 2012

Jyeahhh ! Akhirnya :D


assalamualikum# heyy guys . nak cerita sikit . kenal tak siapa lelaki tu.
Jyeahh ! pada yang tahu . tahu laa . siapa2 yang tak tahu nie aku bagi tahu lah k .
lelaki tu . Afif Aysraf . *ex aku dulu.
aku nak ucap tahniah dekat dia . sebab , dia dapat yang jauh lebih baik dari aku :)
memang tak boleh dinafikan laa . memang sayang , but ! sayang aku dekat dia tak macam dulu lagi.
now,dia dah di taken . same like me ;)
btw . memang best lah dengan dia nie .
but , sometimes . he make me sad .
 aku clash dengan dia sebab apa? HAHA , malas laa nak cerita.
sebab,tu cerita lama la weh ..
aku cuma nak cakap.. 
jaga gegurl kau baek2 okeyy ;)
and jangan sia2 kan dia . kbye .
r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

No comments:

Post a Comment