Friday, 16 March 2012

With Kacang :)





hey guys*Okey nak story2 siket ney.hati yang keras sudah tukar menjadi lembut bila keluar dengan bubu iteww ;)
semalam pergi mandi-mandi dengan bubu and kawan-kawan yang tersayang iaitu khaty dengan buah hatinya dan bulat yang tersayang.
semalam aku dan kawan-kawan kena kan bubu,aku suruh kawan aku menyamar jadi ex bubu.
OHMYGOD. aku rasa bersalah sangat sebab tak jaga perasaan dia time tu.
lepas balik dari mandi-mandi.kawan aku nasihat kan jangan la aku buat dia macam tu lagi.
Ok.kawan aku pun tahu kahsian kan bubu aku tu.hikhik , aku memang JAHAD :))
Then,aku keluar jalan-jalan dengan bubu aku.aku cakap yang aku nak mintak maaf.time tua ku rasa sayang sangat-sangat dekat dia kayy.
kami jalan-jalan . then berehat seketika di atas bangku menghadap apa yang ada di depan mata.HAHA , mean hadap motor 125 bubu jela kan.
okey,aku rasa semalam aku paling happy sebab dapat macam dulu lagi dengan bubu . THANKS :))






Ok.aku rasa happy bila dia ada.dah lama kami tak macam gini tautau.i'll miss our moment.

--thanks read--

r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

No comments:

Post a Comment