Tuesday, 16 October 2012

my bestie :)

hi. assalamualaikum*nak sharing cerita nehh. kita ada kawan-kawan yang selalu support life kita.kita sayang sangat dekat dorangg sebab selalu ambil berat tentang kita , selalu dengar luahan hati kita , selalu nasihatkan kita. bila berjauhan dengan dorang , rasa rindu sangat. sampai terbawa ke mimpi kadang-kadang. okayy see ! nampak sangat tak boleh berpisahh :) kawan-kawan kita ada macam-macam perangai. sakit kepala kadang-kadang kalau layan dorang nehh.tapi dorang tetap kawan aku . orang lain takbolehh nak kutuk-kutuk kawan aku ! okayy !!





olalala ~ mari sini kita intro bestie kita satu per satu . ehehe . okayy,ini budak yang becok.sama laa macam aku.tak ada dia,sangat sunyi hidup aku.loya buruk dia amat menjengkelkan.ehehe.sayang kau sesangat yatie.harap persahabatan kita neh kekal okayy :)



olalala~ ini bestie kita yang ke-2 . ehehhe. comel kann ? tahu dahh :) dia baru jee jadi besti kita. since dia couple dengan abang kita.tapi jodoh dorang tak panjang pulakk . sokey :) yang penting hubungan kita tak terputus okay. sayang kau :*







olalala~ ini bestie kita yang ke-3. yang baju merah itu dia.hmm,dia neh seorang yang agak blur jugak laa. selalu kene nganjeng jee. ehehhe , sorry geng ;) tapi dia nie , selalu dengar cerita-cerita aku dan bagi pendapat.tak rugi kawan dengan dia nehh. so , korang ! kalau ada kawan macam ni.janganlah korang tak hargai. pape punn,terima kasih sebab sudi mendengar luahan hati ku . huhu



olala~ ini bestie kita yang ke-4.ehehehe ,dia neh arok orang nyerr.suka buat benda bukan-bukan.sakit perot layan karenah dia nehh.dia nie pun sorang yang memahami jugak . tapi tulaa , CEREWET ! nyampah tol :p . ape-ape punn dia laa bestie selamanya :)



 olalala~ ini bestie kita yang ke-5.ehehe,chubby kann ? Jyeahh.dia memang chubby.selalu manja-manja dengan dia nehh.dia neh memang selalu dengki orang.kalau nak cakap something tu selalu main hembus jee.entahh pape yang dia cakap punn kitorang taktahu laa. pape punn sayang bulat sangat-sangat :)



olala~my bestie also.. he looks handsome rite? ehehe. okayy.kita malas nak speaking.HAHA.neh laa satu-satu bestie lelaki kita yang kita ada. dia sangat ambil berat tentang kita,ajar kita speaking BI and nasihatkan kita selalu. okayy. kita rasa terharu. walupun dia beragama hindu. tapi kita senang kawan dengan dia. kesah apa orang nak cakap kan. orang selalu kutuk kita kawan dengan dia.tapi ! hakikatnya,sangat best kawan dengan dia.kawan-kawan aku pun senang dengan dia.pape punn , dia tetap kawan kita :))












r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

No comments:

Post a Comment