Wednesday, 23 November 2011

khas untuk kau ..


hello*pretty . blog aku nie khas untuk kau tau .
kau stalker puas2 blog aku nie
then, g suruh kawan kau bace ..
macam mana kau buat kat FB tu.
kau nak perli2 aku lahh .
ape lahh ..
WATAFAK !

jangan aku tak kenal kau sape tau ..
jangan nak buat baik dengan aku ..
yaya.aku ngaku aku talam dua muka .
dari kau tuu tak ngaku ..
kau dengan kawan2 kau same jee ..

haish ! apesal lah aku dapat kenal dengan perempuan macam kau kan ..
eh2. tapi , bila tengok muka kau ..
rasa kahsian pulakk doh :/
tapi . kenang kan ape yang kau buat kat aku tuu ..
ee. rase geram tau takk .
rase macam nak tumbok2 jee kau niee ..
tapi, tak sampai hati .
sebab , kau dulu kemain rapat dengan aku ..

if aku terkasar or terlebih ..
maaf lah Oke .
hati perempuan memang sensitif .
tapi , aku tak tau lahh
kau ada perasaan kee tak kan ..


kau jangan ingat aku nie
lurus orangnya oke.
sekali lagi kau buat aku.
memang aku hentak jee kau tau ..
aku malas nak tunggu2 lagi.
kau buruk2 kan aku dalam FB
kau sent wall post kat kawan2 kau ..
nak ngutuk2 aku ..
baik tak payah lahh k .
macam tuu kee sayang kau kat aku ?
kau cakap kau suka kawan dengan aku .
tapi sebaliknya , kau ngate aku dari belakang ,
jangan ingat aku tak taw tauu ..

aku dah anggap kau macam **** aku sendiri ..
tapi , kau nak buat taik pulakk dengan aku .
it's ok .. aku bagi kau peluang lagi ..


p/s : sorry oke . kalau tak suka dekat aku or tak puas hati
Turun lah jementah nii ha .. nie kan tempat ex kau ..
tak kan tak tau kots , bile nak turun ..
kau kan minah yang selalu On .. hikk


-Thanks-


r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

No comments:

Post a Comment