Friday, 25 November 2011

sayang kau bubu .. muacxx ;*


bu .. kau memang tersangat lah sweet kankan :D
hikk .. sorry sebab aku buat kau risau semalam..
aku sejuk gila time tuu ..
tak tahu nak cakap ape dengan kau ..
aku menggigil terok kan bu ..
kau dah gelabah jee time aku macam tuu . HAHA
siap , bace ayat2 suci lagi ..
ya allah , islam rupanya bu aku niee . *JOKE*
kau peluk aku kuat2 .
kau bukak baju kau ..
lepas tuu .. kau letak kat kepala aku biar tak kena hujan lagi
kau suruh aku jalan , tapi . aku tak mampu sangat nak jalan time tuu
sebab terlampau sejuk ..
kau dukung aku naik atas motor ..
then , kau bawak aku macam gambar dekat atas nie.. ya allah .. 
aku rasa terharu sangat bu ..
mengalir air mata aku sebab tak pernah lagi 
seorang lelaki yang buat mcm tuu dekat aku ..
then , kau berhenti ..
kau suruh aku turun ..
oke . aku turun , kau suruhh aku balik ..
tapi , masa tuu rasa macam nak pengsan jee ..
kau lagi lah menggelabah kan ..
kau merayu-rayu suruh aku cakap something dekat kau .. tapi aku tak mampu
kau dukung aku ..
kau nak hantar aku balik ..
dengan keadaan yang hujan lebat time tuu ..
sampai macam tuu sekali kau buat aku bu ..
kau tinggal kan motor kawan kau ..
semata-mata nak hantar aku balik ..
aku kahsian kan kau ..
then , aku suruh kau berhenti ..
biar aku jalan sendiri ..
aku cakap , biar kau jalan dulu ..
tapi , kau marah aku ..
kau paksa aku jalan dulu sampai rumahh ..
hmm .. aku terharu sesangat ..
itu baru satu pengorbanan kau kat aku ..
belum lagi yang lain2 kan ..
pape punn .. terima kasih :)


r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

No comments:

Post a Comment