Thursday, 1 December 2011

Bored -..-

assalamualaikum* hello guys .. cuti tahun ni memang bosan lah kan .. so , asyik ngadap twitter,blog and fb jelahh..hmm sampai dah bosan ngadap laman ni semua .. nasib baik ada jugak pergi holiday .. tapi , setakat hantar pengantin jelahh .. mana tahu ada jalan2 sekali kan.. if allah wills it :)

kembar aku dah balik,tinggal aku sorang2 kat rumah takde kawan .. hmm ..bila lah nak SPM yee .. hikk..takpe2..next year ngadap lah kau paper zatie..orang cuti kau perah otak kat sekolah..
err' oke now .. tak tahu nak buat apa .. nak tidur tapi dah terlebih tidur lah pulak kan.. so , buat esei jelahh dalam blog ni ..
oke .. aku tak tahu nak cakap apa lagi .. HAHA , takde pengalaman yang mencabar lahh .. so , esei tak sampai 360 patah punn . hee , kbaii - r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

No comments:

Post a Comment