Friday, 23 December 2011

sampai bilakah ?

assalamualaikum*apa yang aku nak tulis nie khas untuk kau sorang jee . hmm . aku tak tahu apa hubungan kau dengan aku sekarang. you know what . aku rasa kosong je hidup aku bila takde kau . Oke . kau pun ada cakap kan yang aku ramai yang teman kan . tapi , semua taksama macam kau . semua teman aku bila aku online je . kawanII aku semua dekat facebook. takde yang dekat handphone . kau suruhh aku pergi dekat budak tu . kau suruh aku bercinta dengan dia . aku takboleh laa . kau ingat aku neh apa ? hm , kalau kau nak kita dah takde apaII kagi . sokey . aku redha jelaa , asalkan kau bahagia dengan keputusan kau tu k . aku tak tahu mana salah aku sampai kau nak buat aku macam ni . hello ! aku pun ada perasan jugak . aku pun nak perhatian dari kau . aku pun nak teman untuk berbual and sharing cerita bila setiap kali aku bernafas. aku nak jugak bergurau dengan orang yang aku sayang .bila kita gaduh . mesti kau cakap kau ada masalah or tak bukan aku tahu . okei now . kau ada otak yang sempurna . kau boleh fikirkan apa kau cakap tu . kau dengar aku nak cakap eh. bila aku tanya apa masalah kau.kau cakap takde apaII . kau taknak aku susah sekali bila kau susah . see !! kau sendiri yang cakap macam tu k . then , still lagi ke kau nak salah kan aku? kau nak cakap yang aku tak care pasal kau.huh'kalau aku tak care . aku tak cakap dekat sedara kau yang aku rindu kau.aku tak cakap dekat kawan aku yang aku sayang kau. kalau kau fikir aku nak curang. HAHA.dari dulu lagi aku nak curang la . and kalau aku nak curang , aku tak tunjuk kan dekat kau yang aku nak curang . ada otak . Fikir baikII . thanks ! r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

No comments:

Post a Comment