Friday, 4 May 2012

rindu ayah :'(


assalamualaikum*hey guys nak kenal kan ni lah mydaddy cool# now economy family aku tengah down sekarang ni.biasalah tak semestinya nak duduk diatas sentiasa.sejak-sejak ni aku rasa sedih sangat tenguk ayah aku,sebab tanggungjawab dia berat tapi pape pun ayah aku cool je walaupun tengah susah sekarang.mama and ibu nak tolong ayah bayar bil air and api,ibu terpaksa kerat gelang emas sebab economy melecet sekarang ni :'( .. ayah kita harap tuhan murah kan rezeki keluarga kita. walaupun kitorang nampak ayah macam ok boleh gelak-gelak tapi kita tahu ayah tengah banyak masalah.buat masa sekarang hal-hal family aku tak boleh nak buat gurau dengan orang lain.
now,ayah dekat kL balik rumah nenek , walau susah macam mana pun ayah tetap nak balik tenguk nenek dekat sana. woahhh' leleh habes aku citer pasal ayah aku ni.
rindu dekat ayah,kita harap kedudukan family kita kembali normal.Aminn*

--> thanks read <--
r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

No comments:

Post a Comment