Saturday, 5 May 2012

THANKS FOR YESTERDAY :')

assalamualaikum*hmm hello guys! wacha doink? aku nak cerita about semalam,semalam first time hangout berdua dengan bubu.kihkih,thanks bubu teman sayang pergi shopping tautau :) semalam memang best gila la. celah-celah tu pulak boleh hilang pulak kunci motor kan.maseng-maseng nak mngelabah je.nasib baik fendi ada kunci spair kan. jenuh jugak la tunggu si tupai ni datang antakan kunci spair tu . sampai kami buat perkara seperti dibawah ini :












btw,gamba-gamba yang kami snap ni dekat tempat parking motor yang dekat O.s tu :)
lepas pergi shopping dekat O.s kami pergi nirwana pula karok2. HAHA
paling sedih sekali tenguk Fendi a.k.a Tupai nyanyi . terjerit-jerit macam nak mintak tolong. ape pun tak boleh laa kau pai.ok lepas puas karok then terus balik jementah.
apa-apa pun date kami paling simple. btw,thanks bubu sebab teman kan sayang:))





                                                                                        r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

No comments:

Post a Comment