Saturday, 23 June 2012

aku memang teruk :'(

assalamualaikum* hello . kita nak jujur sesuatu yang patut kita jujur . tak boleh nak tipu diri sendiri lagi dah. Okayy ni memang luahan perasaan yang 'MAUT' kita kena tanggung risiko kalau kita syok sendiri je. hmm . kita taktahu apa status kita sekarang.kita memang dah takde pape lagi dah ke ? hmm maaf pasal komen-komen and status-status kita dia FB tu. ekceli,tu bukan yang kita nak . kita tanak jadi 'PLAYGIRL' . kita tanak jadi 'SINGLE FOREVER'. kita tanak ada 'SCANDEL' . yang kita nak cuma awak je :'( kita mintak maaf kalau kita dah buat awak kecik hati . kita tahu kita dah melampau. tapi ****** tu just masa lalu je . tolong lah faham okayy . kitaa mintak maaf sebab kita dah hilang kan kesetiaan kita ni. tapi kita tak buat lagi dah . hmm .. kita nak awak . kita nak cakap yang kita nak awak . tapi kita malu .. kita takut awak tak terima kita balik . so , dekat sini jelaa yang kita boleh luahkan apa yang kita nak cakap dekat awak ni . harap awak baca okayy . kita ingat lagi janji-janji kita . "bubu untuk sayang , sayang untuk bubu" . kita ingat sangat-sangat . kita mintak maaf kalau selama ni kita tak buat awak bahagia . kita mintak maaf sebab buruk kan awak dalam FB . tapi kita nak awak tahu yang kita cuma ada awak jee . hmm . kita harap sangat-sangat yang kita dapat macam dulu balik . sebab awak tak macam orang lain . i hope so it :'(





mase ni nak pergi bukit love dengan bubu.







tipu laa kalau kita cakap kita tak sayang awak kan :(





picture tahun lepas.muehehhe.miss you badly .

-iloveyou-


r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

No comments:

Post a Comment