Thursday, 28 June 2012

Bersama Kembali :D

assalamualaikum*hmm hello guys aku ada berita yang gembira nak share dekat blog ni . thnzz kalau sudi baca taw. ekceli event ni 3 hari lepas punya. tapi baru nak update hari ni.HAHAHA. hmm nak cakap yang aku dah baik balik dengan bubu. last week kan clash dengan dia sekejapp sebab apa aku pun taktahu la.hikhik . i think benda kecil je laa . tapi takpe yang penting aku dah dapat bubu aku balik taw sebab aku sayang dia sangat-sangat.


time ni bubu nak teman aku balik rumahh.hikhik bubu kita kacak taw :)
sayang bubu sangat-sangat .
r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

No comments:

Post a Comment