Sunday, 3 June 2012

tak tahu nak post apa. TAPI NAK POST JUGAK :))

assalamualaikum*hello guys.korang sehat tak? totally mesti tak kan , sebab majoriti semua orang tengah demam sekarang neh.but i'm in the pink :) okeyy2 apa yang aku nak sharing dekat korang ialah 'AKU TAKTAHU NAK POST APA'.ahahhaa , lawak k lawak :D , mesti yang tengah baca blog aku ni muka dia tak cantik kan , betul tak muka kau tak cantik ? hahaha , gurau k gurau . semua orang cantik okeyy takde yang tak cantik sebab TUHAN tu mahal adil tau. yang tengah bace blog aku neh mesti kau duduk terperap je dalam bilik kan , mesti kau curik line rumah orang kan.HAHA,tak baik seh' baik kau pakai je berokband kau tu.joke# . lagi satu yang tengah baca blog aku neh mesti ada kene mengena dengan aku kan , maksud aku kawan aku ke , pakwe aku punye adek ke . ahaha , pada pakwe aku punye ade tu sekarang dia nak jadi setia dekat nafisa tu. huhu , bagus2 . For pipah : kaka bagi tahu along yang pipah dah clash dengan tut tu kan , nak tahu along cakap apa ? along cakap 'BAGUS LAH'hikhik , jangan ambil hati ok . pada kawan-kawan aku , aku rendu sesangat dekat korang k rendu tau rendu . ahahha , ok tak tahu nak cakap aps lagi , sampai sini jelaa . chaw !  r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

No comments:

Post a Comment