Wednesday, 20 June 2012

We Are Young :)

assalamualaikum*hey guys . how are u ? im fine today. BRR . aku nak story2 siket ni. Okayy aku rasa aku dah mula sayang kawan-kawan aku. sebab dorang selalu ada disisi aku even aku susah atau senang sekali pun . aku harap friendship kita kekal sampai mati taw3. kawan-kawan aku semua nya masuk air. memang gila-gila lah semua nya. ahahahha . Jyeahhh . aku tahu semua orang tak suka dengan peragai kami ni walaupun dah nak habis sekolah . tapi sekurang-kurang nya dorang boleh ceriakan hidup aku okayy . korang semua takpayah nak berlagak matured sangat la taw3 . sebab orang yang happy kan kau tu pun sama sahaja kepala gila-gila . by the way aku memang tak suka orang matured2 . remember. maaf okayy kalau ada sesiapa yang terasa . aku buat semua ni tak mintak korang terasa pun. aku just ingat kan sahaja . nak matured boleh . tapi berdasarkan diri sendiri la taw3 . jangan ikut orang . ehhh* hasal laa aku nak berceramah pulak ni . brr !
okayy . now aku nak tunjuk kan saat-saat kami gembira . tenguk bawah ni :



























































ahahahhaa . see ! kami memang gila-gila kan3.tapi belum tenguk yang lagi teruk.btw aku tak suka orang tenguk aku dari luaran sahaja. sebab lama-lama aku akan tunjuk kan perangai aku yang sebenar.BRR . serious taw3 :) . pape pun kita kena menilai seseorang tu baru kita tahu dia baik ataupun tidak . jangan melihat dari luarannya sahaja. okayy thnzz ;)





r/>
Di Taip Oleh ZQ'HK

No comments:

Post a Comment